Een website laten maken?

Bij ons krijg je aanzienlijk meer opties dan bij andere bureau’s, en dat vanaf €495!

Een waanzinnige website laten maken.

Bij Webvorm weten we hoe we jouw idee om kunnen zetten naar een professionele en conversie gerichte website die bij jouw onderneming past. Met een vast bedrag vanaf €495 kunnen we voor jou een website neerzetten die in meerdere opzichten past bij jouw onderneming. Wanneer je een website wilt laten maken kun je eenvoudig contact met ons opnemen en zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website zo snel mogelijk live gaat. Ben je nieuwsgierig hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Beheersysteem

Met ons handige beheersysteem kun je zelf je website aanpassen en uitbreiden. Je kunt vanaf elk apparaat inloggen om je website te beheren.

Onbeperkt pagina's

Of je nu 5 of 500 pagina’s op je website wilt. Bij ons mag je onbeperkt pagina’s aanmaken. Via ons CMS kan je makkelijk de content op je website veranderen.

Modules

Geen ander bureau biedt zo veel functionaliteiten als Webvorm. Alles wat jij nodig hebt voor een waanzinnige website zit standaard in het pakket.

Een website laten maken?

Website laten maken inclusief écht alles.

Een website laten maken door Webvorm betekent dat we samen werken aan een perfecte website voor jouw organisatie. Na een intakegesprek gaan we aan de slag om jouw wensen te vertalen naar een perfect webdesign waar we beiden trots op kunnen zijn. Wij verzorgen de techniek, de grafische vormgeving en beveiliging. Vele organisaties hebben door ons een website laten maken en hun bedrijf digitaal beter vindbaar gemaakt. Interesse? Neem dan snel contact met ons op.

Maak kennis met je nieuwe website

Standaard inbegrepen bij Webvorm Basis.

Website Basis heb je al vanaf: 495

Daarnaast bieden wij ook een zeer scherp Onderhoud & hostingpakket aan. Lees hier meer over.

Een website laten maken dat werkt?

Dingen maken die mensen graag gebruiken. En dat voor toffe klanten. Dat is ons motto. Jij hebt kennis van je markt en wij weten het beste wat online werkt. Een overtuigende website laten maken die aanzet tot actie? Wij maken prachtige ontwerpen die converteren.
Uitstraling is alles! Daarom moet elke website die wij maken mooier dan de vorige worden. Wat past bij jouw doelgroep? Wat moeten we bereiken? Samen met de identiteit van jouw bedrijf vormen deze vragen een goede basis voor onze ontwerpen.

Werk waar wij trots op zijn.

Een website laten maken bij Webvorm betekent dat echte specialisten jouw website bouwen. Voordat we gaan bouwen neemt een van onze vormgevers contact met je op om samen het doel en de doelstelling van de website met je te bespreken. Op basis van jouw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Voordat de website online gaat krijg je uiteraard de mogelijkheid om het design te keuren.

Onze werkwijze, Van A tot Z alles goed geregeld!

Wij zijn zelf gevestigd in Rotterdam. We kunnen heel Nederland met gemak bedienen omdat onze effectieve werkwijze eenvoudig via telefoon en e-mail verloopt. Ook wanneer je gevestigd bent in Limburg, Zeeland of Noord Brabant zijn we nog steeds goed bereikbaar en altijd dichtbij.

1. Aanleveren

Na akkoord met ons voorstel plannen we een telefonisch interview. We vragen van alles over jou, je bedrijf en je boodschap.

2. Bouwen

Met ons aanleverdocument lever je makkelijk je teksten en logo aan. Samen met onze vormgever bespreken jullie de vormgeving.

3. Online

Zodra we jouw akkoord hebben op de gebouwde website plaatsen we hem online en staat onze serviceteam voor je klaar.

4. Service

Je ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op je website. Kom je er even niet uit? Dan kan je ons altijd om hulp vragen!

klanten aan het woord.

Peter van Achten

5/5
Webvorm heeft onze website ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden met het opgeleverde werk. Na de eerste evaluatie was de website al voor 90% zoals ik dat voor ogen had. Na oplevering is de service ook top. Als ik vragen heb dan kan ik ze daarover telefonisch benaderen. Binnen 24u is er een antwoord als het een complexe vraag is. Nogmaals bedankt voor alle hulp!

Rachid El

5/5
Wij hebben naar volle tevredenheid een website laten maken door Webvorm. Een hele goede ervaring tot nu toe waarbij onze verwachtingen meer dan overtroffen zijn.

Yousra Mirana

5/5
Sinds kort als zzp´er begonnen. Ik zocht iemand die voor mij een pakkende en mooie logo kon maken. Ik kwam terecht bij webvorm en dit was de beste keuze! Ik liet webvorm doen waar die goed in is en mocht zijn creativiteit gebruiken. Er werd rekening gehouden met mijn wensen en verwachtingen. Kwaliteit / prijsverhouding is zeker goed te noemen. Al met al zeker een aanrader! Bedankt webvorm!

Een goede website begint bij een goede voorbereiding

Een website laten maken? Allereerst is het dan belangrijk om goed voor ogen te hebben waar je met je website naartoe wilt. Dit maakt het uiteindelijk designproces veel soepeler en sneller.

Schrijf je in om waardevolle tips & inspiratie te ontvangen en je krijgt van ons de 7 stappenplan voor een goede voorbereiding cadeau!

Let’s Get In Touch! Niets Moet. Alles Mag.

Een goede website begint bij een goede voorbereiding!

Download GRATIS onze 7 stappenplan om goed voorbereid te starten aan je nieuwe website.