Een website laten maken?

Bij ons krijg je aanzienlijk meer opties dan bij andere bureau’s,
en dat vanaf €495!

Een website laten maken?

Bij ons krijg je aanzienlijk meer opties dan bij andere bureau’s,
en dat vanaf €495!

Mobile first design

Meer dan de helft van de bezoekers komt via een mobiel of tablet. Mis geen kansen binnen deze ontwikkeling.

Binnen 14 dagen online

Wij hebben ook een hekel aan wachten.. Daarom zorgen wij dat na akkoord je website binnen 14 dagen online staat!

Eindeloze mogelijkheden

Online visitekaartje tot complexe webshop. Wij hebben voor iedere wens de gepaste oplossing!

Altijd een unieke website

Voorsprong op je concurrentie met een unieke look en feel. Wij maken hoge kwaliteit betaalbaar!

Een waanzinnige website laten maken.

Bij Webvorm weten we hoe we jouw idee om kunnen zetten naar een geoptimaliseerde website die bij jouw onderneming past. Met een vast bedrag vanaf €495 kunnen we voor jou een website neerzetten die in meerdere opzichten past bij jouw onderneming. Wanneer je een website wilt laten maken kun je eenvoudig contact met ons opnemen en zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website zo snel mogelijk live gaat. Ben je nieuwsgierig hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder of vraag vrijblijvend een offerte op.

Beheersysteem

Met ons handige beheersysteem kun je zelf je website aanpassen en uitbreiden. Je kunt vanaf elk apparaat inloggen om je website te beheren.

Onbeperkt pagina's

Of je nu 5 of 500 pagina’s op je website wilt. Bij ons mag je onbeperkt pagina’s aanmaken. Via ons CMS kan je makkelijk de content op je website veranderen.

Modules

Geen ander bureau biedt zo veel functionaliteiten als Webvorm. Alles wat jij nodig hebt voor een waanzinnige website zit standaard in het pakket.

Een website laten maken?

Website laten maken inclusief écht alles.

Een website laten maken door Webvorm betekent dat we samen werken aan een perfecte website voor jouw organisatie. Na een intakegesprek gaan we aan de slag om jouw wensen te vertalen naar een perfect webdesign waar we beiden trots op kunnen zijn. Wij verzorgen de techniek, de grafische vormgeving en beveiliging. Vele organisaties hebben door ons een website laten maken en hun bedrijf digitaal beter vindbaar gemaakt. Interesse? Neem dan snel contact met ons op.

Zeer compleet geleverd! Bekijk de specificaties.

Een all-in website wordt zeer compleet geleverd. Geniet van een kwaliteit website met enorm veel mogelijkheden en functies:

De eenmalige kosten

Een website vanaf €495.

Een website laten maken zonder gedoe. Dat is wat we voor onze klanten voor ogen hebben.

De maandelijkse kosten

Gratis een .nl domeinnaam voor jouw bedrijf, of kies uit 1 van de andere extensies.

Een website laten maken dat werkt?

Dingen maken die mensen graag gebruiken. En dat voor toffe klanten. Dat is ons motto. Jij hebt kennis van je markt en wij weten het beste wat online werkt. Een overtuigende website laten maken die aanzet tot actie? Wij maken prachtige ontwerpen die converteren.
Uitstraling is alles! Daarom moet elke website die wij maken mooier dan de vorige worden. Wat past bij jouw doelgroep? Wat moeten we bereiken? Samen met de identiteit van jouw bedrijf vormen deze vragen een goede basis voor onze ontwerpen.

Werk waar wij trots op zijn.

Een website laten maken bij Webvorm betekent dat echte specialisten jouw website bouwen. Voordat we gaan bouwen neemt een van onze vormgevers contact met je op om samen het doel en de doelstelling van de website met je te bespreken. Op basis van jouw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Voordat de website online gaat krijg je uiteraard de mogelijkheid om het design te keuren.

Talloze ondernemers gaven hun vertrouwen al aan Webvorm, Jij ook?

Onze werkwijze, Van A tot Z alles goed geregeld!

Wij zijn zelf gevestigd in Rotterdam. We kunnen heel Nederland met gemak bedienen omdat onze effectieve werkwijze eenvoudig via telefoon en e-mail verloopt. Ook wanneer je gevestigd bent in Limburg, Zeeland of Noord Brabant zijn we nog steeds goed bereikbaar en altijd dichtbij.

1. Aanleveren

Na akkoord met ons voorstel plannen we een telefonisch interview. We vragen van alles over jou, je bedrijf en je boodschap.

2. Bouwen

Met ons aanleverdocument lever je makkelijk je teksten en logo aan. Samen met onze vormgever bespreken jullie de vormgeving.

3. Online

Zodra we jouw akkoord hebben op de gebouwde website plaatsen we hem online en staat onze serviceteam voor je klaar.

4. Service

Je ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op je website. Kom je er even niet uit? Dan kan je ons altijd om hulp vragen!

klanten aan het woord.

Google reviews

Peter van Achten

5/5
Webvorm heeft onze website ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden met het opgeleverde werk. Na de eerste evaluatie was de website al voor 90% zoals ik dat voor ogen had. Na oplevering is de service ook top. Als ik vragen heb dan kan ik ze daarover telefonisch benaderen. Binnen 24u is er een antwoord als het een complexe vraag is. Nogmaals bedankt voor alle hulp!
Lees meer

Yousra Mirana

5/5
Sinds kort als zzp´er begonnen. Ik zocht iemand die voor mij een pakkende en mooie logo kon maken. Ik kwam terecht bij webvorm en dit was de beste keuze! Ik liet webvorm doen waar die goed in is en mocht zijn creativiteit gebruiken. Er werd rekening gehouden met mijn wensen en verwachtingen. Kwaliteit / prijsverhouding is zeker goed te noemen. Al met al zeker een aanrader! Bedankt webvorm!
Lees meer

Frederieke

4/5
Zeer snelle service en goede communicatie. Zeker aan te raden.
Lees meer

Aicha

5/5
Een jaar geleden heeft Webvorm een webshop voor ons gemaakt. Wij zijn daar heel tevreden over! De samenwerking ging goed en er werd goed meegedacht.
Lees meer

Marieke Kattenherplaatsing

5/5
Ik had een vervelend probleem op mijn website waar ik via een ZZp-groep op Facebook hulp voor ingeroepen heb. Webvorm reageerde direct en dat op een zaterdag! Binnen no time was het probleem professioneel opgelost en daar ben ik heel erg blij mee. Als ik vaker tegen problemen op mijn website aan loop, zal ik Webvorm zeker weer inschakelen. Heel erg bedankt voor de goede service!
Lees meer

Rachid El

5/5
Wij hebben naar volle tevredenheid een website laten maken door Webvorm. Een hele goede ervaring tot nu toe waarbij onze verwachtingen meer dan overtroffen zijn
Lees meer

Let’s Get In Touch! Niets Moet. Alles Mag.

Een compleet hostingpakket

Wat wordt bedoeld met hostingkosten?
Je website moet ergens op een snelle server staan die altijd verbinding heeft met het internet zodat de website 24 uur per dag te bezoeken is. Je huurt als het ware een stukje van deze webserver. Dit noemen we webhosting, ook het afhandelen van het inkomende e-mail verkeer (doorsturen) valt hieronder. Deze kosten zijn dus noodzakelijk om je website online te krijgen.

€ 9,95 per maand voor een hostingpakket is goedkoop!
Ja. met slechts € 9,95 p/m zijn we een van de goedkoopste aanbieders van professionele websites. Veel bedrijven vragen wel € 15 tot € 30,- per maand voor een professionele website. Wij werken met eerlijke tarieven en vragen slechts € 9,95 per maand.

Waarom moet ik dat hostingpakket afsluiten?
Omdat wij ook na de oplevering met je website bezig zijn. Er worden periodieke technische updates uitgevoerd om je website veilig en goed draaiend te houden. Ook voeren we functionele updates uit waarmee jouw CMS nog meer mogelijkheden krijgt in de loop der tijd. We voeren daarnaast elke week een backup uit van alle sites. Ook verzorgen wij je domeinnaam, hosting, e-mail en staan we je graag elke werkdag te woord voor service en ondersteuning. Hiermee garanderen we een perfect, stabiele en veilige site.

Kan het ook een website laten maken zonder dat abonnement?
Nee, dat doen we helaas niet, want dan zouden we je website niet meer kunnen voorzien van technische updates en kunnen we geen backups draaien. Dan hebben we je binnen mum van tijd teleurgesteld aan de telefoon omdat het een of ander niet goed meer werkt of erger nog: dat je site gehacked is. Wij willen kwaliteit bieden en dat kan alleen als we alles in eigen beheer nemen.

Wat kan dan wel?
Wat wél kan, is dat je je domeinnaam en e-mail houdt bij je huidige leverancier en de domeinnaam A-record laat verwijzen naar onze server. Maar dan heb je dus dubbele kosten. Namelijk bij ons €9,95 en de kosten van je huidige domeinnaamleverancier.