Skip links

website laten maken

Een website laten maken? Bij ons krijg je aanzienlijk meer opties dan bij andere bureau’s, en dat voor maar €495!

Website laten maken

Bij ons kun je een professionele website laten maken. We maken websites en webshops.

Service

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Service ook na livegang
  • Binnen 2 weken online

Tarieven

Je kunt al een complete website laten maken voor €495 inclusief een waanzinnig beheersysteem.

Een website laten maken?

Website laten maken inclusief écht alles!

Bij Webvorm weten we hoe we jouw idee om kunnen zetten naar een geoptimaliseerde website die bij jouw onderneming past. Met een vast bedrag van €495 kunnen we voor jou een website neerzetten die in meerdere opzichten past bij jouw onderneming. Wanneer je een website wilt laten maken kun je eenvoudig contact met ons opnemen en zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website zo snel mogelijk live gaat. Ben je nieuwsgierig hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Professionele website laten maken voor €495 1

Een professionele website laten maken

Een website laten maken door Webvorm betekent dat we samen werken aan een perfecte website voor jouw organisatie. Na een intakegesprek gaan we aan de slag om jouw wensen te vertalen naar een perfect webdesign waar we beiden trots op kunnen zijn. Wij verzorgen de techniek, de grafische vormgeving en beveiliging. Vele organisaties hebben door ons een website laten maken en hun bedrijf digitaal beter vindbaar gemaakt. Interesse? Neem dan snel contact met ons op.

Offerte aanvragen

Zeer compleet geleverd! Bekijk de specificaties:

Een all-in website wordt zeer compleet geleverd. Geniet van een kwaliteit website met enorm veel mogelijkheden en functies:

De eenmalige kosten

Een website voor €495.

Een website laten maken zonder gedoe. Dat is wat we voor onze klanten voor ogen hebben.

Bedrijfslogo wijzigen/verwijderen

Onbeperkt pagina’s uitbreiden

Teksten plaatsen / vervangen

Afbeeldingen plaatsen/vervangen

Slideshow maken

Menu structuur aanpassen

Voorwaarden plaatsen/wijzigen

Header foto aanpassen

Links aanmaken

Websites widgets plaatsen

YouTube filmpjes plaatsen

Tabellen maken/aanpassen

Google Maps adres wijzigen

Kalender toevoegen

Echte vormgevers maken jouw website

Geschikt voor pc, tablet en mobiel

5 pagina’s opgemaakt & gevuld

Volledig in je eigen huisstijl dus 100% uniek

Een blogartikel op je website plaatsen die automatisch in jouw blogarchief komt. Met reactie mogelijkheid en share knoppen.

Een hele rits aan producten in verschillende categorieën weergeven? Met de productencatalogusmodule kan dat makkelijk.

Een afgeschermd gedeelte op je website waarop alleen bezoekers kunnen komen die een loginnaam en wachtwoord van jou hebben.

Met de fotoalbummodule kan je heel veel afbeeldingen op je website presenteren in een georganiseerd en net vormgegeven fotoalbum.

Plaats eenvoudig formulieren in je website die je bezoekers kunnen invullen. Je ontvangt automatisch de ingevulde gegevens in je mailbox.

Heb jij regelmatig nieuws over je bedrijf, markt of product? Plaats ze makkelijk met de nieuwsoverzicht module.

Met de medewerkers module presenteer je makkelijk jouw collega’s op een overzichtelijke pagina inclusief functie, contact en foto’s.

De locatie van je winkel of bedrijf wordt direct getoond op Google Maps binnen je website. Zo ben je ook offline goed vindbaar voor je klanten.

Met Google Analytics kun je o.a. inzicht krijgen in hoe bezoekers je site gebruiken, hoe ze op je site terechtkomen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen.

Met deze knoppen kan elke bezoeker makkelijk de inhoud van jouw pagina delen op zijn socialmedia.

De maandelijkse kosten

Na livegang €6,99 per maand. Klik hier voor meer uitleg.

Gratis een .nl domeinnaam voor jouw bedrijf, of kies uit 1 van de andere extensies.

5GB SSD opslag

20GB dataverkeer

1 MySQL Database

10 e-mailadressen

3GB e-mail opslagruimte

Gratis SSL beveiliging voor elke website.

Automatische software updates en beveiliging van jouw website.

Je kunt met ons bellen, chatten en mailen.

Jouw website en email, altijd veilig met onze backups.

Bijv: het aanpassen van een logo.

Een website laten maken dat werkt?

Dingen maken die mensen graag gebruiken. En dat voor toffe klanten. Dat is ons motto. Jij hebt kennis van je markt en wij weten het beste wat online werkt. Een overtuigende website laten maken die aanzet tot actie? Wij maken prachtige ontwerpen die converteren.

Uitstraling is alles! Daarom moet elke website die wij maken mooier dan de vorige worden. Wat past bij jouw doelgroep? Wat moeten we bereiken? Samen met de identiteit van jouw bedrijf vormen deze vragen een goede basis voor onze ontwerpen.

Onze werkwijze, Van A tot Z alles goed geregeld!

Wij zijn zelf gevestigd in Rotterdam. We kunnen heel Nederland met gemak bedienen omdat onze effectieve werkwijze eenvoudig via telefoon en e-mail verloopt. Ook wanneer je gevestigd bent in Limburg, Zeeland of Noord Brabant zijn we nog steeds goed bereikbaar en altijd dichtbij.

1. Aanleveren

Na akkoord  met ons voorstel plannen we een telefonisch interview. We vragen van alles over jou, je bedrijf en je boodschap.

2. Bouwen

Met ons aanleverdocument lever je makkelijk je teksten en logo aan. Samen met onze vormgever bespreken jullie de vormgeving.

3. Online

Zodra we jouw akkoord hebben op de gebouwde website plaatsen we hem online en staat onze serviceteam voor je klaar.

4. Service

Je ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op je website. Kom je er even niet uit? Dan kan je ons altijd om hulp vragen!

Een greep uit ons portfolio

Talloze ondernemers gaven hun vertrouwen al aan Webvorm, Jij ook?

website

Taxiplus

webshop

Judygifts

webshop

Lolina

website

W-connect

150+
SUCCESVOLLE PROJECTEN
99,9%
TEVREDEN KLANTEN
5+
JAREN AAN ERVARING
100%
GEMOTIVEERD

Let’s Get In Touch!
Niets Moet. Alles Mag.

Een compleet hostingpakket

Venster sluiten

Wat wordt bedoeld met hostingkosten?
Je website moet ergens op een snelle server staan die altijd verbinding heeft met het internet zodat de website 24 uur per dag te bezoeken is. Je huurt als het ware een stukje van deze webserver. Dit noemen we webhosting, ook het afhandelen van het inkomende e-mail verkeer (doorsturen) valt hieronder. Deze kosten zijn dus noodzakelijk om je website online te krijgen.
 
€ 6,99 per maand voor een hostingpakket is goedkoop!
Ja. met slechts € 6,99 p/m zijn we een van de goedkoopste aanbieders van professionele websites. Veel bedrijven vragen wel € 15 tot € 30,- per maand voor een professionele website. Wij werken met eerlijke tarieven en vragen slechts € 6,99 per maand.
 
Waarom moet ik dat hostingpakket afsluiten?

Omdat wij ook na de oplevering met je website bezig zijn. Er worden periodieke technische updates uitgevoerd om je website veilig en goed draaiend te houden. Ook voeren we functionele updates uit waarmee jouw CMS nog meer mogelijkheden krijgt in de loop der tijd. We voeren daarnaast elke week een backup uit van alle sites. Ook verzorgen wij je domeinnaam, hosting, e-mail en staan we je graag elke werkdag te woord voor service en ondersteuning. Hiermee garanderen we een perfect, stabiele en veilige site.
 
Kan het ook een website laten maken zonder dat abonnement?

Nee, dat doen we helaas niet, want dan zouden we je website niet meer kunnen voorzien van technische updates en kunnen we geen backups draaien. Dan hebben we je binnen mum van tijd teleurgesteld aan de telefoon omdat het een of ander niet goed meer werkt of erger nog: dat je site gehacked is. Wij willen kwaliteit bieden en dat kan alleen als we alles in eigen beheer nemen.
 
Wat kan dan wel?
Wat wél kan, is dat je je domeinnaam en e-mail houdt bij je huidige leverancier en de domeinnaam A-record laat verwijzen naar onze server. Maar dan heb je dus dubbele kosten. Namelijk bij ons €6,99 en de kosten van je huidige domeinnaamleverancier.