Een webshop laten maken?

Bij ons krijg je een complete webshop met beheersysteem, betaalmethodes en onbeperkt producten vanaf €695!

Een waanzinnige webshop laten maken.

Bij ons je webshop laten maken betekent eenvoudig je bestellingen beheren in je online dashboard. Binnen enkele klikken verander je de status van een bestelling of print je alle pakbonnen uit. Producten toevoegen of bewerken doe je ook eenvoudig via het beheersysteem dat inbegrepen zit bij je nieuwe webshop. Met enkele klikken bewerk je producten tot in detail en verander je bijvoorbeeld de titel, kortingsprijs, foto’s of beschrijving.

Beheersysteem

Met ons handige beheersysteem kun je zelf je website aanpassen en uitbreiden. Je kunt vanaf elk apparaat inloggen om je website te beheren.

Onbeperkt pagina's

Of je nu 5 of 500 pagina’s op je website wilt. Bij ons mag je onbeperkt pagina’s aanmaken. Via ons CMS kan je makkelijk de content op je website veranderen.

Modules

Geen ander bureau biedt zo veel functionaliteiten als Webvorm. Alles wat jij nodig hebt voor een waanzinnige website zit standaard in het pakket.

Een webshop laten maken?

Webshop laten maken inclusief écht alles.

Wil je snel en voordelig een webshop laten maken? Wij bouwen moderne webwinkels die aan de laatste eisen voldoen. Zo kunnen je klanten betalen met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of credit card. Jij levert de afbeeldingen en teksten aan. Wij doen de rest! Ben je geen goede schrijver maar wil je wel unieke teksten? Wij helpen je om je teksten en omschrijvingen te optimaliseren voor zoekmachines.

Maak kennis met je nieuwe webshop

Standaard inbegrepen bij Webvorm Basis.

Inzicht in bruto/netto opbrengsten, gemiddelde dagelijkse verkoop, aantal bestellingen, aantal verkochte artikelen en nog veel meer..
Webshop Basis heb je al vanaf: 695

Daarnaast bieden wij ook een zeer scherp Onderhoud & hostingpakket aan. Lees hier meer over.

Een webshop laten maken dat werkt?

Je webshop wordt gemaakt in WooCommerce, een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Dit is wereldwijd het meest gebruikte webshop software systeem en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Wil je ons jouw webshop laten maken? Dan ontvang je toegang tot exclusieve video’s met uitleg hoe je jouw webshop zelf kunt beheren. En kom je er even niet uit, dan kun je altijd rekenen op support van onze experts. Dat kan per mail of telefoon!

Werk waar wij trots op zijn.

Een webshop laten maken bij Webvorm betekent dat echte specialisten jouw webshop bouwen. Voordat we gaan bouwen neemt een van onze vormgevers contact met je op om samen het doel en de doelstelling van de webshop met je te bespreken. Op basis van jouw input en onze ervaring wordt de complete webshop vormgegeven en ontwikkeld. Voordat de webshop online gaat krijg je uiteraard de mogelijkheid om het design te keuren.

Onze werkwijze, Van A tot Z alles goed geregeld!

Wij zijn zelf gevestigd in Rotterdam. We kunnen heel Nederland met gemak bedienen omdat onze effectieve werkwijze eenvoudig via telefoon en e-mail verloopt. Ook wanneer je gevestigd bent in Limburg, Zeeland of Noord Brabant zijn we nog steeds goed bereikbaar en altijd dichtbij.

1. Aanleveren

Na akkoord met ons voorstel plannen we een telefonisch interview. We vragen van alles over jou, je bedrijf en je boodschap.

2. Bouwen

Met ons aanleverdocument lever je makkelijk je teksten en logo aan. Samen met onze vormgever bespreken jullie de vormgeving.

3. Online

Zodra we jouw akkoord hebben op de gebouwde webshop plaatsen we hem online en staat onze serviceteam voor je klaar.

4. Service

Je ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op je webshop. Kom je er even niet uit? Dan kan je ons altijd om hulp vragen!

klanten aan het woord.

Peter van Achten

5/5
Webvorm heeft onze website ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden met het opgeleverde werk. Na de eerste evaluatie was de website al voor 90% zoals ik dat voor ogen had. Na oplevering is de service ook top. Als ik vragen heb dan kan ik ze daarover telefonisch benaderen. Binnen 24u is er een antwoord als het een complexe vraag is. Nogmaals bedankt voor alle hulp!

Rachid El

5/5
Wij hebben naar volle tevredenheid een website laten maken door Webvorm. Een hele goede ervaring tot nu toe waarbij onze verwachtingen meer dan overtroffen zijn.

Yousra Mirana

5/5
Sinds kort als zzp´er begonnen. Ik zocht iemand die voor mij een pakkende en mooie logo kon maken. Ik kwam terecht bij webvorm en dit was de beste keuze! Ik liet webvorm doen waar die goed in is en mocht zijn creativiteit gebruiken. Er werd rekening gehouden met mijn wensen en verwachtingen. Kwaliteit / prijsverhouding is zeker goed te noemen. Al met al zeker een aanrader! Bedankt webvorm!

Een goede website begint bij een goede voorbereiding

Een website laten maken? Allereerst is het dan belangrijk om goed voor ogen te hebben waar je met je website naartoe wilt. Dit maakt het uiteindelijk designproces veel soepeler en sneller.

Schrijf je in om waardevolle tips & inspiratie te ontvangen en je krijgt van ons de 7 stappenplan voor een goede voorbereiding cadeau!

Let’s Get In Touch! Niets Moet. Alles Mag.

Een goede website begint bij een goede voorbereiding!

Download GRATIS onze 7 stappenplan om goed voorbereid te starten aan je nieuwe website.