Web development & branding

Voorwaarden & documenten.

Bekijk de documenten
Disclaimer
Privacy
Cookies
Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op alle webpagina’s van Webvorm.nl. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacyverklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven er naar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang tot het internet heeft. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Webvorm.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
Informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Webvorm.nl of bij derden welke bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Webvorm.nl.

Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande toestemming door Webvorm.nl.
We vinden je privacy bij Webvorm belangrijk. Daarom houden wij ons aan de privacywet (AVG). Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat we ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we van je verzamelen. Heb je toch nog vragen? Aan het einde van deze verklaring vind je onze contactgegevens.

Verwerking van je persoonlijke gegevens gebeurt op grond van de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of GDPR genoemd). Handhaving van deze regels wordt in Nederland uitgevoerd door de Autoriteit persoonsgegevens.

Webvorm draagt zorg voor een passende organisatorische, technische en fysieke beveiliging van bestanden waarin persoons- en verkeersgegevens worden opgeslagen. Op deze wijze stellen wij zeker dat deze gegevens alleen toegankelijk zijn voor bevoegde personen en dat de gegevens alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij zullen je gegevens niet ter beschikking stellen aan derden, tenzij daartoe aanleiding is en het ook in je eigen – gekozen – belang zal zijn. In dat geval zullen wij dat expliciet vermelden. Ook zullen we nooit commercieel misbruik maken van de door jou passief of actief verstrekte gegevens.

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Webvorm behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Het verdient aanbeveling om dit privacy beleid geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Je persoonsgegevens
We registreren persoonsgegevens over jou als individu. Je hebt de mogelijkheid om je persoonsgegevens in te zien (artikel 35 van de Wbp), het recht om je gegevens te laten verwijderen of bij onjuistheden te laten corrigeren (artikel 36 van de Wbp). Je hebt ook het recht op zogenaamde gegevensoverdraagbaarheid.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom we persoonsgegevens over jou als individu verzamelen, zoals: Gebruik van onze website(s) Als je een van onze websites bezoekt leggen we informatie vast. Bekijk hiervoor ons cookie beleid. Wanneer je op onze website een van de formulieren invult, wordt deze informatie opgeslagen in de beheeromgeving van onze website. Daarnaast wordt er een email met de informatie gestuurd naar een @Webvorm.nl adres.

Sales
Als je contact met ons opneemt (online of offline) in verband met een verzoek om informatie, een nieuwe projectaanvraag, etc., dan verzamelen we informatie die we nodig hebben om je vraag in behandeling te kunnen nemen. Zo leggen we je naam, bedrijfsnaam NAW-gegevens, e-mailadres en telefoonnummer vast, alsmede informatie over je verzoek. We bewaren dergelijke informatie voor administratieve doeleinden, voor het veiligstellen van onze rechten en in samenhang met onze relatie met jou.

Klantcontact
Voor het contact met onze klanten slaan we de benodigde informatie op om contact met je op te kunnen nemen. Dit omvat je voor-en achternaam, e-mail adres en telefoonnummer. Daarnaast heb je de mogelijkheid om optioneel aanvullende gegevens gegevens te registreren in ons projectdashboard. Hier kan nog informatie bijkomen over een klanttevredenheidsonderzoek.

Administratie
Voor administratieve doeleinden registreren we je bedrijfs e-mailadres waarop je facturen wilt ontvangen, alsmede je bedrijfs NAW-gegevens. Deze bedrijfs NAW-gegevens zijn ook beschikbaar voor ons externe boekhoudkantoor.

Nieuwsbrief
Wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief, ontvang je zo nu en dan interessante tips en nieuws van ons. Je kunt altijd weer uitschrijven.

Webvorm bewaart persoonsgegevens die zij verwerkt niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de gegevensverwerking dan wel op grond van de Archiefwet is vereist. Contactgegevens Heb je vragen over ons privacybeleid? Neem dan contact met ons op: mail: info@Webvorm.nl telefoon: 010 203 82 11 Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor algemene informatie over de AVG verwijzen we je naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.
Cookies zijn kleine tekstbestanden die op je computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst wanneer je de websites van Webvorm bezoekt. Door de informatie in dit bestand word je de volgende keer weer als bezoeker herkend op onze websites.

Functionele cookies
Functionele cookies zorgen voor meer gebruiksvriendelijke websites en mogen zonder je toestemming worden geplaatst. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen we er onder meer voor dat je niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren bij een bezoek aan onze websites. Deze cookies mogen zonder je toestemming geplaatst worden.

Analytische cookies
Analytische cookies worden gebruikt om onze websites te verbeteren op basis van het gedrag van onze bezoekers. Met de verkregen informatie kunnen we onder andere zien welke onderdelen van de websites veel bekeken worden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat deze onderdelen ook eenvoudig te vinden zijn. Sommige analytische cookies mogen zonder je toestemming worden geplaatst. Andere analytische cookies mogen we pas plaatsen nadat je toestemming heeft gegeven.

Tracking cookies
We kunnen tracking cookies om de inhoud van de websites van Webvorm voor jou persoonlijker en relevanter te maken. Met deze cookies kunnen ook relevante en gepersonaliseerde advertenties op andere websites, op basis van je surfgedrag op onze websites. Door deze cookies sluiten de advertenties beter aan op uw interesses en voorkeuren. Deze cookies worden geplaatst nadat je toestemming hebt gegeven.

Onze cookies
Webvorm maakt op dit moment gebruik van o.a. de volgende cookies van derden:

WordPress
Deze website draait op het CMS WordPress. Tijdens je bezoek maakt WordPress gebruik van een cookie om te controleren of cookies door je browser worden ondersteunt. Deze cookies worden niet gebruikt voor analyses en zijn puur functioneel. Deze cookies worden niet gedeeld met derden.

Google Analytics
Met Google Analytics meten we hoe je onze website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze site te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd opgeslagen en zijn niet te herleiden naar jou als persoon. Deze cookies worden niet gedeeld met derden.

Hotjar
Hotjar houdt bij waar je klikt op onze site. Hierdoor kunnen we onze pagina’s optimaliseren, zodat we de meest relevante informatie tonen op de beste plekken. Deze cookies worden niet gedeeld met derden.

Tidiochat
Wordt gebruikt voor de chat functie op onze website. Dit cookie slaat bepaalde gebruikersdetails op om je chatgeschiedenis op te halen. Deze cookies worden niet gedeeld met derden.

Optimizely
Dit cookie gebruiken we om verschillende versies van onze pagina’s te testen. Zonder dit cookie kunnen we de resultaten van deze test minder goed meten, waardoor je langer op verbeteringen aan onze website moet wachten. Deze cookies worden niet gedeeld met derden.

Facebook
Dit cookie ziet welke pagina’s je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op facebook. Zonder deze cookies loop je gepersonaliseerde advertenties mis. Deze cookies worden niet gedeeld met derden.

Onvoorziene cookies
Het kan voorkomen dat via onze websites cookies worden geplaatst door derde partijen, die u niet terugvindt in het overzicht met cookies van Webvorm. Dit is met name het geval als onze webpagina’s zogenaamde ‘embedded elementen’ bevatten, zoals een video die op YouTube is opgeslagen, maar in onze website getoond wordt. Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd op de hoogte zijn van een cookie die geplaatst is door een derde.

Heb je vragen over ons cookiebeleid? Neem dan contact met ons op.
webshop laten maken

Het houdt niet op bij een logo

De visuele identiteit laat zien waar je als merk voor staat. Het weerspiegelt de persoonlijkheid van je merk. Je visuele identiteit bevat onder andere grafische elementen die jouw merk herkenbaar maken. En dit houdt niet op na het ontwerpen van een logo. Het gaat veel verder dan dat. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren die in uitingen gebruikt worden, lettertypes, iconen, vormen, patronen en andere (grafische) stijlelementen.
Waar komen je bezoekers vandaan?
Maak een plan. Denk in de beginfases van je webshop al na over waar jouw potentiele klanten zitten en hoe je die gaat bereiken. Een volledig geoptimaliseerde webshop zonder bezoekers, levert alsnog geen verkopen op.
Zorg voor een eigen identiteit
Maak je webshop onderscheidend. Bedenk een sterke naam met bijpassende URL en laat het ontwerp van je shop volledig aansluiten bij je huisstijl. Zorg dat je niet te verwarren bent met jouw concurrenten!
Optimaliseer de ervaring in jouw shop
Een gebruiksvriendelijke webshop maakt van meer bezoekers ook daadwerkelijk kopers. Een simpele en logische navigatie, uitstekende werking op mobiele apparaten en een productenoverzicht dat zich makkelijk laat filteren en snel laadt.
Professionele productfoto’s
De klant kan je producten nu eenmaal niet voelen. Totdat de techniek zover is, moeten we het dus doen met goed beeldmateriaal. Dat begint met scherpe en kleur-echte foto’s, maar overweeg ook eens video’s of 3D weergaves.
Zorg voor vertrouwen
Wek vertrouwen met keurmerken, behaalde prijzen of reviews van eerdere klanten. Maak je shop persoonlijk en overweeg eens om wat foto’s te laten zien van jou en je team.
Snel en simpel afrekenen
Als de klant eenmaal een beslissing genomen heeft, moeten ze zo snel mogelijk hun aankopen af kunnen rekenen. Zorg voor een duidelijk en snel afrekenproces met voldoende betaalmogelijkheden.
winnen doen we samen

Waarom voor Webvorm kiezen?

Veel ervaring: specialist sinds 2015
Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen
24/7 bereikbaar via telefoon, whatsapp en mail
100% tevredenheidsgarantie
Gemiddelde score van 4.9 van de 5 sterren

Klanten aan het woord.

wij zijn natuurlijk volledig overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en super enthousiast over onze persoonlijke werkwijze. Maar neem dat vooral niet van ons aan! Onze klanten aan het woord:
Peter van Achten
"Webvorm heeft onze website ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden met het opgeleverde werk. Na de eerste evaluatie was de website al voor 90% zoals ik dat voor ogen had. Na oplevering is de service ook top. Als ik vragen heb dan kan ik ze daarover telefonisch benaderen. Binnen 24u is er een antwoord als het een complexe vraag is. Nogmaals bedankt voor alle hulp!"
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
© 2022 Webvorm. All Rights Reserved.  Alle tarieven zijn excl. btw. tenzij anders aangegeven.
crossmenuarrow-right