klanten aan het woord.

Google & Trustpilot reviews 

Peter van Achten

5/5
Webvorm heeft onze website ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden met het opgeleverde werk. Na de eerste evaluatie was de website al voor 90% zoals ik dat voor ogen had. Na oplevering is de service ook top. Als ik vragen heb dan kan ik ze daarover telefonisch benaderen. Binnen 24u is er een antwoord als het een complexe vraag is. Nogmaals bedankt voor alle hulp!

Yousra Mirana

5/5
Sinds kort als zzp´er begonnen. Ik zocht iemand die voor mij een pakkende en mooie logo kon maken. Ik kwam terecht bij webvorm en dit was de beste keuze! Ik liet webvorm doen waar die goed in is en mocht zijn creativiteit gebruiken. Er werd rekening gehouden met mijn wensen en verwachtingen. Kwaliteit / prijsverhouding is zeker goed te noemen. Al met al zeker een aanrader! Bedankt webvorm!

Frederieke

4/5
Zeer snelle service en goede communicatie. Zeker aan te raden.

Dylan van Rooien

5/5
Met tevredenheid een website laten maken door webvorm. Professioneel, denkt mee en reageert altijd heel snel op vragen of verzoeken

Marieke Kattenherplaatsing

5/5
Ik had een vervelend probleem op mijn website waar ik via een ZZp-groep op Facebook hulp voor ingeroepen heb. Webvorm reageerde direct en dat op een zaterdag! Binnen no time was het probleem professioneel opgelost en daar ben ik heel erg blij mee. Als ik vaker tegen problemen op mijn website aan loop, zal ik Webvorm zeker weer inschakelen. Heel erg bedankt voor de goede service!

Rachid El

5/5
Wij hebben naar volle tevredenheid een website laten maken door Webvorm. Een hele goede ervaring tot nu toe waarbij onze verwachtingen meer dan overtroffen zijn.

Aicha

4/5
Een jaar geleden heeft Webvorm een webshop voor ons gemaakt. Wij zijn daar heel tevreden over! De samenwerking ging goed en er werd goed meegedacht.

Let’s Get In Touch! Niets Moet. Alles Mag.