Skip links

huisstijl laten maken

Naast onze website pakketten kunnen wij je ook helpen met jouw huisstijl & drukwerk. Deze extra diensten bieden we tegen zeer concurrerende tarieven aan!

Ontwerp

Uniek, tijdloos ontwerp

Service

Pas tevreden als jij dat ook bent

Tarieven

Superscherp tarief

Wil jij ook een professionele uitstraling?

Wij ontwerpen de meest uiteenlopende uitingen, van logo’s, flyers, visitekaarten, banners tot raambelettering; altijd vanuit een scherp en uniek concept. Zo stellen we opdrachtgevers in staat om onderscheidend en overtuigend te communiceren. Het belangrijkste is om jouw doelgroep aan te spreken. Wij weten als geen ander hoe wij dit voor je kunnen bereiken.

De ontwerpen door ons laten drukken? dat kan! Wij werken uitsluitend met betrouwbaredrukkers. Bij ons betaal je altijd een scherpe prijs voor je drukwerk. Van flyers tot brochures, enveloppen en visitekaartjes. Ook adviseren wij je graag over de mogelijkheden (o.a. papiersoort en afwerking). Benieuwd naar de prijzen? stuur ons een email!

Logo

€82 ontwerp

Flyer

€82 ontwerp

Folder

€123 ontwerp

Banner

€99 ontwerp

Visitekaart

€49 ontwerp

Drukkosten

De ontwerpen door ons laten drukken? dat kan! Wij werken uitsluitend met betrouwbare drukkers. Bij ons betaal je altijd een scherpe prijs voor je drukwerk. Van flyers tot brochures, enveloppen en visitekaartjes. Ook adviseren wij je graag over de mogelijkheden (o.a. papiersoort en afwerking). Benieuwd naar de prijzen? stuur ons een email!

Een greep uit ons portfolio

Talloze ondernemers gaven hun vertrouwen al aan Webvorm, Jij ook?
150+
SUCCESVOLLE PROJECTEN
99,9%
TEVREDEN KLANTEN
5+
JAREN AAN ERVARING
100%
GEMOTIVEERD

Let’s Get In Touch!
Niets Moet. Alles Mag.

Een compleet hostingpakket

Venster sluiten

Wat wordt bedoeld met hostingkosten?
Je website moet ergens op een snelle server staan die altijd verbinding heeft met het internet zodat de website 24 uur per dag te bezoeken is. Je huurt als het ware een stukje van deze webserver. Dit noemen we webhosting, ook het afhandelen van het inkomende e-mail verkeer (doorsturen) valt hieronder. Deze kosten zijn dus noodzakelijk om je website online te krijgen.
 
€ 6,99 per maand voor een hostingpakket is goedkoop!
Ja. met slechts € 6,99 p/m zijn we een van de goedkoopste aanbieders van professionele websites. Veel bedrijven vragen wel € 15 tot € 30,- per maand voor een professionele website. Wij werken met eerlijke tarieven en vragen slechts € 6,99 per maand.
 
Waarom moet ik dat hostingpakket afsluiten?

Omdat wij ook na de oplevering met je website bezig zijn. Er worden periodieke technische updates uitgevoerd om je website veilig en goed draaiend te houden. Ook voeren we functionele updates uit waarmee jouw CMS nog meer mogelijkheden krijgt in de loop der tijd. We voeren daarnaast elke week een backup uit van alle sites. Ook verzorgen wij je domeinnaam, hosting, e-mail en staan we je graag elke werkdag te woord voor service en ondersteuning. Hiermee garanderen we een perfect, stabiele en veilige site.
 
Kan het ook een website laten maken zonder dat abonnement?

Nee, dat doen we helaas niet, want dan zouden we je website niet meer kunnen voorzien van technische updates en kunnen we geen backups draaien. Dan hebben we je binnen mum van tijd teleurgesteld aan de telefoon omdat het een of ander niet goed meer werkt of erger nog: dat je site gehacked is. Wij willen kwaliteit bieden en dat kan alleen als we alles in eigen beheer nemen.
 
Wat kan dan wel?
Wat wél kan, is dat je je domeinnaam en e-mail houdt bij je huidige leverancier en de domeinnaam A-record laat verwijzen naar onze server. Maar dan heb je dus dubbele kosten. Namelijk bij ons €6,99 en de kosten van je huidige domeinnaamleverancier.