Haal nog meer uit je website met deze uitbreidingen

Uiteraard leveren we je website inclusief alles wat je nodig hebt.
Heb je nog iets extra nodig zoals een kalender, dan kun je dit tegen een scherp tarief bijbestellen.

Logo & huisstijl
Vanaf € 199  (eenmalig)
Heb je nog geen professioneel logo, visitekaartjes of briefpapier? Vanaf € 199,- ontwerpen we een professioneel logo voor je. Voor € 349,- een hele huisstijl.
Boekingssysteem
€ 297 (eenmalig)

Laat je klanten eenvoudig een dienst of product boeken en afrekenen. Te gebruiken voor events, kapsalons, schoonheidssalons, personal trainers etc.

Beschikbaarheidskalender
€ 149 (eenmalig)

Laat je klanten eenvoudig een afspraak plannen via je website. Te gebruiken voor bijvoorbeeld een coach, consultant, kapsalon, schoonheidssalon etc.

Whatsapp koppeling
€ 19  (eenmalig)

Wil je dat de bezoekers van jouw website direct een chat bericht kunnen sturen via Whatsapp? dan kan dat eenvoudig met deze module. De bezoekers ziet rechtsonder de groene Whatsapp icoontje. 

Live Chat App
€ 49  (eenmalig)

Met deze Chat app krijg je in je website een mooie pop-up waar bezoekers direct een vraag kunnen stellen. Geef je klanten supersnel antwoord op alle vragen via de desktop of een App op jouw telefoon.

Strippenkaart
Vanaf € 105 

De Webvorm Strippenkaart koop je vooraf, tegen een gereduceerd tarief. De strippen kun je inzetten voor alle overige werkzaamheden die niet standaard in ons support zitten.

Meertalige website
€ 69 (eenmalig), daarna € 1,95 per maand
Met deze module zorgen we er voor dat je zelf elke tekst op je website makkelijk kan vertalen. Bovenin de website komen de vlaggetjes van jouw vertalingen te staan.
Webteksten schrijven
Vanaf € 199 (eenmalig)
Meteen perfecte teksten en optimaal gevonden worden? Laat een van onze tekstschrijf-partners je teksten professioneel schrijven (circa 3000 woorden).
Zoekmachine optimalisatie
€ 49  (per uur)
Bovenaan in Google staan op zoektermen die jouw potentiële klanten gebruiken? Laat een van onze zoekmachine-partners daarmee aan de slag gaan.
Google Ads
€ 49  (per uur)
Door te adverteren met Google AdWords ontvang je nieuwe bezoekers op je website. Laat een van onze Google Ads-partners een campagne voor je opzetten die klanten oplevert.

Let’s Get In Touch! Niets Moet. Alles Mag.